fbpx
skip to Main Content
Over Caro Cosmetics

Caro Cosmetics is onderdeel van Manicure & Nagelstudio Caroline Hakvoort.

Ik ben vanaf 2001 werkzaam als zelfstandig nagelstyliste met een eigen nagelstudio. Begin 2014 ben ik als docent Nagelstyling gestart bij opleidingscentrum Amice in Barneveld. Omdat in Oost-Nederland nauwelijks opleidingsmogelijkheden zijn voor Nagelstyling ben ik in 2015 mijn eigen opleidingscentrum gestart.

Ik heb hiervoor een education training gevolgd en blijf regelmatig trainingen volgen om volgens de laatste technieken les te kunnen geven.

Ik ben in het bezit van diverse certificaten o.a.:

Allround Nagelstyling / One stroke 1+2 / Russion Manicure / Ombre / Elektrisch vijlen / Different Shapes / Fantasy French / Airbrush / Nail Art 1 / Vrush Art / Education training / Astonishing.

Naast de allround opleiding Nagelstyling verzorg ik ook allerlei workshops op het gebied van Gelpolish en Nail-Art.

Ik ben begin 2016 deze webshop gestart om nieuwe cursisten en iedereen die werkzaam is in het vakgebied van een Nagelstylist te kunnen ondersteunen in het bestellen van hun producten.

Alle producten zijn door mijzelf uitvoerig getest waardoor ik overtuigd ben van de kwaliteit van deze materialen.

Vanaf april 2021 zijn we importeur voor Nederland van Pure Nails – Halo.

Naast ons importeurschap zijn we nog distributeur van de merken Victoria Vynn/Oil ‘n More/Merbach en PNS. Daarnaast vind je ook een ruim aanbod van andere producten zoals cosmetica, parfum en verzorgingsproducten. In de webshop zijn alle producten op het gebied van Nagelstyling te verkrijgen.

Back To Top